voel je vrij, voel je mooi, voel je vrouw

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden internet verkoop van:

Silhouet-mammacare
Wilhelminastraat 10
5251ES Vlijmen
E-mail: info@silhouet-mammacare.nl
Telefoon: 073-5111701
BTW nr: NL001785876B89
KvK nr: 17121999

Leveringsvoorwaarden internet verkoop

Silhouet-mammacare vindt het leveren van kwaliteit en goede service de belangrijkste uitgangspunten van haar dienstverlening. Omdat dit ook voor de verkoop via internet geldt, hebben wij een aantal voorwaarden geformuleerd om onze hoge kwaliteitsstandaard te kunnen waarborgen. Wij wijzen u erop dat u bij het betalen van de bestelling, akkoord gaat met deze voorwaarden.

Levertijden

Beste klant: indien de door u bestelde artikelen op voorraad zijn, kunnen wij meestal binnen 2 a 3 werkdagen leveren.
Als dat niet zo is moeten wij het product bij de fabrikant bestellen en dan duurt de levering langer (tot soms wel 7 werkdagen).
Wij vragen hiervoor uw begrip. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Betalen

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst en betaalt mbv IDEAL, reserveren wij het product voor u en sturen u een factuur als order bevestiging.

Wanneer u heeft gekozen voor vooruit betalen, vragen wij u om het bedrag dat op de factuur staat, binnen 5 dagen over te maken op onze rekening. NL68ABNA0566589320

Wanneer wij het bedrag niet binnen 7 dagen ontvangen hebben, vervalt de reservering.

Verzenden

Zodra wij het bedrag ontvangen hebben, sturen wij de zending binnen 2 a 3 werkdagen naar u toe.

De administratie en verzendkosten bedragen € 4,95. 

Bestellingen met een waarde van € 75,00 of meer worden gratis verzonden binnen Nederland. De optie ‘gratis verzenden’ wordt automatisch toegevoegd. Verzending naar het buitenland gebeurt altijd aangetekend. De verzendkosten zijn  € 13,00  voor België, Duitsland, Frankrijk (DHL aangetekent)

Retour

Wanneer u een zending wilt retourneren dan kan dit binnen 14 dagen na verzending. Alleen ongedragen badkleding en beha’s in de originele verpakking (met kaartjes) kan door ons retour genomen worden. Om hygiëne redenen nemen wij slips niet retour.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via; info@silhouet-mammacare.nl
U ontvangt van ons vervolgens een retourformulier, deze stuurt u ingevuld mee met uw retourzending.

U stuurt de zending in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd retour. Silhouet zal de zending na binnenkomst beoordelen en uw geld terugstorten. Een volledig ingevuld retour formulier is hierbij noodzakelijk.

Administratie en verzendkosten worden niet vergoed.

Wanneer bij ontvangst blijkt dat de zending niet in originele staat is, kunnen wij u geen geld teruggeven.

Wij verwerken retouren binnen 14 dagen.

Garantie op materiaal en fabricage fouten

Op badmode zit geen garantie. Zwemt u zeer frequent: dan raden wij u aan een chloorbestendig badpak te dragen gemaakt van een 100% polyester materiaal.