voel je vrij, voel je mooi, voel je vrouw

Verzekeraar

Een borst(deel)prothese valt in de wettelijke basisverzekering en wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar.
U heeft recht op een nieuwe prothese als uw prothese niet meer adequaat is of als de termijn is verstreken welke uw verzekeraar hanteert; meestal is dit eens per 2 jaar. Voor meer informatie omtrent deze vergoedingen kunt u bij Silhouet terecht of u kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Bij een eerste verstrekking heeft u een indicatie nodig van de arts of mammacare verpleegkundige i/o. Voor een herhaling is dit meestal niet nodig.

Heeft U een aanvullende verzekering? Zorgverzekeraars VGZ, IZA, IZZ, United Consumers, Unive, Zorg en Zekerheid en CZ vergoeden ook bijpassende lingerie. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Menzis en CZ vergoeden een groot aandeel van de zwemprothese. Vraag dit na bij uw zorgverzekeraar!

 

SEMH

semhSilhouet is gespecialiseerd in het aanmeten van borstprothesen. Voor het aanmeten van borstprothesen werkt zij samen met mammacare verpleegkundigen, specialisten, huidtherapeuten en de zorgverzekeraars.

Silhouet is erkend door de SEMH (Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen). Deze erkenning staat garant voor professionaliteit omdat er aan allerlei eisen voldaan moet worden. Ook voor de zorgverzekeraars is deze erkenningsregeling een graadmeter voor kwaliteit.
Meer info https://www.semh.info

 

NVMCZ

nvmczSilhouet is lid van de NVMCZ (Nederlandse Vereniging voor Mammacare Zorg). Dit is een vereniging die de
belangen behartigt van de leden bv. in contacten met de overheid en de zorgverzekeraars.
Daarnaast bevordert de NVMCZ de kwaliteit van de vakopleiding binnen deze branche.

 

 

Silhouet is aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie; erisietsmisgegaan.nl
Via de link op deze pagina komt u op deze website.
Meer info https://www.nvmcz.nl