Betere borstprotheses en deelprotheses! Het afgelopen jaar en ook het komende jaar zullen er verbeteringen worden aangebracht in de borstprotheses. Met name het comfort in het dragen wordt verbeterd en de duurzaamheid.

Doordat er steeds meer vrouwen borstsparend worden geopereerd is er op het gebied van deelprotheses steeds meer mogelijk. het maatverschil wat is ontstaan tussen beide borsten kan hiermee heel mooi worden gecorrigeerd, daarnaast wordt de geopeerde borst ook beter ondersteund dmv een deelprothese. Silhouet heeft haar collectie hierin uitgebreid, er zijn veel pasmodellen op voorraad.

Amoena heeft een nieuwe ontwikkeling in protheses en deelprotheses die zijn bedoeld voor vrouwen die een erg onregelmatig litteken hebben of na een reconstructie waarbij veel maatverschil is, de Adapt Air. in de achterzijde van de prothese zit een luchtkamer, deze kan gevuld worden met lucht waarna deze zich aanpast een het lichaam. Ook na een borstsparende operatie is er een adapt air deelprothese.