De nieuwe collectie voorjaar 2024 is binnen!

Bij Amoena voeren aquablauw en zalm de boventoon in de prothesebeha’s zoals bij het nieuwe model  CARA. Daarnaast is ook de Vallettatop verkrijgbaar in een frisse felle rood/roze kleur, daarnaast is de ALESSIA TOP in blauw en er is een nieuw model SUMMER TOP in zwart. Deze summer top heeft een hoog decollete, erg leuk onder een jasje of vestje en natuurlijk ook enkel als top te dragen.

Anita heeft in haar voorjaarscollectie een prachtige kanten beha BOBETTE, daarnaast is de Lisa BH weer in een nieuwe kleur verkrijgbaar; oud roze. Perfect om onder witte kleding te dragen.  Het nieuwe model Selma heeft voorgevormde cups, deze BH is vooral geschikt voor kleinere cup maten. De badkledingcollectie van Anita is ook binnen, laat u verrassen en kom passen!

Nina von C is een ondergoedmerk waarvan Silhouet een aantal hemdjes in de collectie heeft in verschillende materialen o.a. katoen, modal en wol met zijde. Deze hemdjes hebben een hoger decollete zodat inkijk wordt voorkomen. In de webshop vindt u deze modellen terug.

Badkleding;
Naast de badkleding van Anita, Silima en Sunflair heeft Silhouet dit jaar een nieuw merk; NURIA FERRER. Prachtige dessins en de pasvorm met corrigerende voering is heel mooi passend en flatterend.