Silhouet Mammacare
nieuwe collectie!

nieuwe collectie!

De nieuwe collectie badkleding en lingerie 2018 wordt in januari t/m maart uitgeleverd. Er zijn weer mooie items bij dit jaar. Zo heeft amoena tops in de collectie die voorzien zijn van een beha aan de binnenzijde. En de (bekende) Vallettatop komt in de kleur spijkerblauw!
Naast de badmode komen er ook mooie bijpassende accessoires binnen zoals leuke zomerjurkjes. Maak snel een afspraak!

Betere borstprotheses

Betere borstprotheses

Betere borstprotheses! Het afgelopen jaar en ook het komende jaar zullen er verbeteringen worden aangebracht in de borstprotheses. Met name het comfort in het dragen wordt verbeterd en de duurzaamheid.
De laatste nieuwe ontwikkelingen in de protheses zijn lichtgewicht protheses waarbij het gewicht ten opzichte van vol siliconen ongeveer 30% lichter is. Zowel Amoena, Anita als ABC hebben deze in hun collectie. Een lichtere prothese is niet altijd de beste keuze maar kan bij bepaalde klachten een goede oplossing zijn.

Vergoeding

Vergoeding

U ontvangt voor uw borstprothese 100% vergoeding door uw zorgverzekeraar vanuit uw basisverzekering. Termijn is om de 12 tot 24 maanden. Deze vergoeding is ongewijzigd t.o.v. het afgelopen jaar. Let wel op uw eigen risico!
Tip: U kunt een betalingsregeling treffen met uw zorgverzekeraar om uw eigen risico van
€ 385,- gespreid te betalen.

Facebook

Facebook

Op de facebook pagina van Silhouet wordt de nieuwe collectie het eerste getoond. Daarnaast vind u daar ook onze aanbiedingen en acties. Like us op facebook!! en blijf op de hoogte.